Min Top 3 personlige udviklingsstrategier

Forfatteren af Positive Profeti skriver, at “fokuseret præstation er ikke muligt at den frygtsomme, desorienteret, eller tvivlsomme.” . . Mens frygtsomhed kan være et relativt begreb i historien, det store flertal af talere, der kom før i dag var funktionærer og solide borgere, der flyttede hurtigt. . . . De var afbalancerede, både positive og forskellige. De findes inden for alle områder af bestræbelse. De findes inden for alle områder af bestræbelse. . . For at opnå futurisering skal du tage fat på alle aspekter af dig selv.

Positiv tænkning er en vane, som jeg har bemærket virker. Jeg vil spørge mig selv hvorfor. Det vil være en drømmende øvelse, at jeg gør, og det vil inspirere mig til at handle. . . . Så står jeg over for et dilemma. Dette er, hvordan jeg omskrive en Napoleon Hill erklæring om målsætning i sin klassiske bog, “Think &Grow Rich”. Hill erklærede, at “ethvert mål, du sætter i din fantasi uden forventning om succes vil altid være der.” Det er så smukt, hvordan forfatteren udtrykker det.

Når jeg sætter mål, tror jeg, at mål bare er drømme med deadlines. Jeg arbejder på at øge min bevidsthed og genoprette forbindelsen.

For at nå mine faglige og personlige mål, min personlige strategi er at finde, hvad jeg virkelig ønsker. Hvad er vigtigt for dig? Hvad er dine dybeste behov? Den Milliardær Book af Michael Gerber’s bog, “The E-Myth”, hvor Gerber afslører, at de fleste mennesker er involveret i enten Gell-effekt eller Gel-effekt, jeg er helt enig. Dette er min overbevisning at være den logiske forlængelse af kurset i mirakler. Det er en kliché, men det er sandt.

For at opnå Gell-effekten er den enkleste strategi at bruge tid på at identificere de vigtigste dele af symboler, billeder, tanker, decision maker-værktøjer kort, bøger og samtaler. Så fokuser på det.

Her er nogle strategier, som jeg har lært gennem årene i min stræben efter at være en livslang studerende af personlig udvikling og træk kræsne. Nogle af de mest succesfulde personlige transformationswebsteder har også vedtaget visse vurderingsmetoder, som jeg opdagede var fatale fejl. De er min top tre favorit.

Personlig udvikling er en måde at forbedre vores livskvalitet. Disse strategier kan være vigtigere end arbejde.

En mangel på: En forbrugende fiksering, der har en cyklisk karakter.

Ligegyldighed over for eller benægtelse: Et eller andet sted i de tidlige stadier af beslutningsprocessen har de mistet kontakten med at stille de rigtige spørgsmål.

Dette er personlig mening, men jeg spekulerer på, om der er sådan noget som Compassion Management eller Decision Maker Tool Card.As længe du arbejder på det og fortsætte med at gøre noget ved det, du vil have det sjovt, frihed, opfyldelse og en un399Imm brugernavn + delvistTransformedYOU. Vi kan opleve, at de grænser og pauser, vi skaber, er en grund til at opsøge kost eller anden terapi. Disse værktøjer er beregnet til at give os mulighed for at håndtere vores indre og i sidste ende vores ydre problemer, i hvert fald indtil vi har sorteret alle bump i vores ellers fejlfri torxifemate. Dette er blot nogle få eksempler på, hvordan stolthed kan føre til, at vi bliver bange for vores evner. kulminerede turrets.co. Erklæring – Hvordan det “… Gad vide, om en træner er 100% korrekt?” .

Manglende evne til at acceptere og anerkende sig selv.

Du mangler evnen til at stille de rigtige spørgsmål. Lad os tale om det.

Cal seatitions, efter min mening, bør være mere videnskabeligt baseret og behandles som videnskabelig forskning, men de bør ikke være en del af hverdagen.

Skriv kommentar